
Skolā nu jau par tradīciju kļuvis, ka pavasara brančā ēdienkarti izstrādā, ēdienus gatavo, galdus klāj, viesus sagaida un apkalpo ceturtā pavāru kursa audzēkņi. Viņiem tā ir iespēja parādīt tehnikumā apgūtās prasmes un zināšanas, ko jau pavisam drīz vajadzēs demonstrēt profesionālās kvalifikācijas eksāmenā.

Paldies jauniešiem par garšīgajiem ēdieniem un laipno uzņemšanu!
Paldies restorāna vadītājai – tūrisma mācību programmas praktisko priekšmetu skolotājai Sandai Veismanei, kā arī praktisko priekšmetu skolotājām - Vitai Auderei, Inesei Veidemanei, tūrisma mācību programmas nodaļas vadītājai Irai Gailei, kuras visu mācību gadu atbalstīja, iedrošināja un palīdzēja tehnikuma jauniešiem restorāna dienās! Paldies skolas laborantei Lilitai Kuplajai, kura allaž parūpējās par produktu sagādi!
Restorānu dienas daudziem jauniešiem bija unikāla iespēja gūt pirmo darba pieredzi, gatavojot ēdienu restorāna apmeklētājiem, saskarsmē ar klientiem un darbā ar kases aparātu. Visas šīs prasmes būtiskas, aizejot praksē uz uzņēmumiem.
Smiltenes tehnikuma audzēkņi un skolotāji ir pateicīgi par skolas bagāto materiālo bāzi un to, ka mācības šeit maksimāli pietuvinātas darbam uzņēmumā. Uz galeriju...
Foto: Sanda Veismane
Teksts: Baiba Vahere